Αυτοκίνητα «παρκάρουν» αντί του άδειου πάρκινγκ επάνω στην όδευση τυφλών έξω από το Πανθρακικό Στάδιο της Κομοτηνής

Η πρόσφατη ανάπλαση της περιοχής γύρω από τον κόμβο του ΟΑΕΔ, αφορούσε και τους γύρω δρόμους, μεταξύ των οποίων και ο δρόμος προς το Πανθρακικό στάδιο. Πλέον αντί για το μικρό (και πρακτικά άχρηστο) πεζοδρόμιο που υπήρχε στο χώρο, ο δρόμος βρίσκεται όλος σε ένα επίπεδο, παρόλο που προστέθηκε ένας οδηγός τυφλών (όπως είναι υποχρεωτικό πλέον σε όλα τα έργα).

Και μπορεί οδηγός τυφλών να τοποθετείται μόνο στο έργο που γίνεται τώρα (το οποίο έχει καθυστερήσει σημαντικά)  αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορούμε και να τον αγνοούμε. Παρόλα αυτά φαίνεται πως αρκετοί, έχοντας συνηθίσει (πριν το έργο) να παρκάρουν στον συγκεκριμένο δρόμο για να αθληθούν στο Πανθρακικό, βάζουν τα οχήματα τους στο ίδιο ακριβώς σημείο όπως παλιά, μπλοκάροντας όμως έτσι τον οδηγό τυφλών.

Η σχετική καταγγελλια εγινε από αναγνώστες της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης» και επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες. Μάλιστα, συχνά αυτό συμβαίνει ενώ το πάρκινγκ που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Σταδίου είναι άδειο. Παρόλα αυτά οι συμπολίτες – αθλούμενοι επιλέγουν να παρκάρουν πάνω στη γραμμή τυφλών, κάτι που αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.