Α2 Ανδρών: Ο ΑΟ Ορεστιάδας κράτησε τον προπονητή με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο του

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Βλασακίδη έκανε γνωστή η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας, μέσω της επίσημης σελίδας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρωταθλητής Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ – ΑΝ. ΜΑΚ, ΑΟ Ορεστιάδας ανακοίνωσε την παραμονή του προπονητή Δημήτρη Βλασακίδη με τον κέρδισαν την άνοδο στην Α2 Ανδρών. Ακόμη ταυτόχρονα θα συνεχίσει να είναι στο τιμόνι του εφηβικού τμήματος του συλλόγου ενώ θα είναι και γενικός επιβλέπων των ακαδημιών αυτού.

Η ανάρτηση της διοίκησης:

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βλασακίδη, ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι του ανδρικού και εφηβικού τμήματος του συλλόγου μας ενώ θα είναι γενικός επιβλέπων των ακαδημιών μας.

Ο Δημήτρης αποτελεί μία ακόμα εμβληματική φυσιογνωμία για το βόλεϊ της Ορεστιάδας έχοντας πανηγυρίσει μεγάλες στιγμές τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα (παιδικό – εφηβικό) όσο και στο ανδρικό, υπηρετώντας τον σύλλογο μας για δεκαετίες.

Πρόκειται για μια προσωπικότητα που χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε όλη την βολεϊκη κοινότητα και με την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του κατάφερε να αφήσει το στίγμα του με την άνοδο του συλλόγου μας στην Α2 και την πρόκριση του εφηβικού στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος!

Η παρουσία του, η διάθεση του και οι γνώσεις του αποτελούν εχέγγυα ποιότητας και συνέπειας καθώς το πλάνο του ταυτίζεται απόλυτα με το πλάνο λειτουργίας του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, όπως το φαντάζεται η διοίκηση του συλλόγου!

Καλή δύναμη Δημήτρη!!!