Αθλητής συλλόγου της Θράκης στην περιοχή της μεγάλης φωτιάς στον Κουβαρά Αττικής καταγγέλει ρατσιστική επίθεση από αστυνομικό

Σε μία αδιανόητη καταγγελία προχώρησε ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑμεΑ του Ηρόδικου Κομοτνής Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή του Κουβαρά και αναγκάστηκαν να εκκενώσουν σήμερα τα σπίτια τους λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στη Νοτιανατολική Αττική.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο Νίκος Παπαγγελής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια δίπλα από εμάς! Για άλλη μια φορά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι… Δεν ξέρω ποιος φταίει ή ποιος θα πάρει την ευθύνη! Καλή δύναμη στους ανθρώπους που μάχονται με τη φωτιά και σε αυτούς που έχασαν τους κόπους μιας ζωής!».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παπαγγελής προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ! Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα: “Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ”. Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν! Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ».

Story Παπαγγελής