Γκάφα Ζαμπούκη στην βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Αλεξανδρούπολης για την περσινή χρονιά

Εντονο αθλητικό άρωμα είχε η τελευταία ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, αφού στην πλατεία του Φάρου και πριν την συναυλία των Γιώργου Γιαννιά και Γιώργου παπαδόπουλου κλήθηκαν να βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θέλησε να τιμήσει όσους κατέκτησαν μετάλλιο σε πανελλήνια πρωταθλήματα ολων των ηλικιακών κατηγοριών, όσους κατάφεραν να μπουν οκτάδα σε πανευρωπαικούς αγώνες και οσους κατάφεραν να μπουν 12άδα σε παγκόσμιους.

Πολυ όμορφη πρωτοβουλία που δεν επικοινωνήθηκε ιδιαίτερα, αλλά η οποία οδήγησε στο αντίθετο αποτέλεσμα αφού υπήρχαν πάρα μα πάρα πολλές απουσίες. Και πως να μην υπάρξουν όταν η ημερομηνία της εκδήλωσης συνέπιπτε με αγώνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πιο πολλοί πρωταθλητές του ΟΦΘΑ και του ΝΟΑ στην κολύμβηση, που τείνει να γίνει το πρώτο άθλημα στην πόλη από πλευράς συμμετοχών αθλητών αλλά και επιτυχιών, βρίσκονταν στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ.

Ωραία ιδέα οι βραβεύσεις, ακόμα καλύτερο όμως να προγραμματίζονται σε μέρες και ώρες που να μπορούν να παραβρίσκονται οι βραβευθέντες…