Γ’ Εθνική: Ο Χρήστος Χρηστούδης νέος τεχνικός Διευθυντής στον Ορέστη Ορεστιάδας

Ο Ορέστης Ορεστιάδας απόκτησε τεχνικό διευθυντή κι αυτός είναι ο Χρήστος Χσηστούδης, τον οποίο ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (15/7).

Είναι ο άνθρωπος που το 2000 ίδρυσε την ακαδημία της ομάδας, ενώ είναι και προπονητής της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Ο Χρηστούδης θα βρίσκεται στον πάγκο δίπλα στο Νίκο Ουσταμπασίδη. Στην ουσία θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασιάδη που πέρσι είχε τον ίδιο ρόλο δίπλα στον Παναγιώτη Μυλωνά.

Η ανακοίνωση:

Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Χρηστούδης Χρήστος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στην ομάδας μας.

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Χρηστουδης Χρήστος είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’, και μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο 《Μεγιστοποιήση αθλητικής επίδοσης και απόδοσης》.

Έχει εργαστεί ως προπονητής στις ομάδες Ορέστης Ορεστιάδας, Ορεστιάδα 96, Άρδας Καστανεών, Έβρος Σουφλίου, ΠΑΕ Πανηλειακός, ΠΑΕ Πανηλειακός Κ20, Μακεδονικός Θεσσαλονίκης.

Είναι συγγραφέας 5 -πέντε βιβλίων, εκ των οποίων τα 2 έχουν επιλεγεί ως διδακτικά εγχειρίδια σε πανεπιστήμια της χώρας μας.

Έχει διδάξει σε πλήθος σεμιναρίων αθλητικού και ιστορικού περιεχομένου.

Είναι ο ιδρυτής των ακαδημιών της ομάδας μας το έτος 2000 και προπονητής της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας του Ορέστη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ΚΦΑ και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως εκπαιδευτής στα ΙΕΚ Ορδας και Διδυμοτειχου.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καθηγητές των ΤΕΦΑΑ της χώρας μας, οπως και με πολλους επαγγελματίες προπονητές της super league.

Τον καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!