Γ’ Εθνική: Παραμένει στην ομάδα της καρδιάς του ο άτυχος της σεζόν Κοτόπουλος Jr.

Στην ομάδα της οικογενείας του τον Άρη Αβάτου θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν ο 20χρονος διεθνής με τους νέους επιθετικός αλλά άτυχος από τραυματισμούς Νεκτάριος Κοτόπουλος.

Ο 20χρονος επιθετικός (γεννημένος 12/9/2002) εδώ και 1,5 χρόνο στο Άβατο ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και φέτος θελει να πάρει την ευκαιρία του και χρόνο συμμετοχής εαν μείνει υγιής και να ακολουθήσει τα χνάρια του μεγάλου αδερφού του Πάρη που τα προηγούμενα χρόνια μεγαλούργησε με τον Άρη.

Ο Κοτόπουλος Jr. ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ξάνθης, και αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα Ήταν στα μπαράζ παρωδία του 2020 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης του Τεννέ, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε μετά από 31 χρόνια. Δόθηκε στην συνέχεια δανεικός στην Ιεράπετρα (1 γκολ), και επέστρεψε στον ΑΟΞ της Β’ Εθνικής όπου αγωνίστηκε σε ένα ματς. Από το Γενάρη του 2022 βρίσκεται στον Αρη Αβάτου…

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Ένας ποδοσφαιριστής με σπάνιο ταλέντο αλλά και άτυχος στο μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Οι ευκαιρίες είναι για να δίνονται, ο ποδοσφαιριστής να τις παίρνει και να αποδεικνύει ότι είναι υψηλού επιπέδου.

Ο Νεκτάριος Κοτόπουλος θα είναι και φέτος μαζί μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και όλοι μας ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ.

Πάμε γερά, Νεκτάριε!