Ένα χάλκινο και αξιόλογες εμφανίσεις για τους αθλητές του ΑΣ Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων – Νεανίδων

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Eφήβων – Bεανίδων στο ΟΑΚΑ στις 1-2 Ιουλίου συμμετείχε ο ΑΣ Κομοτηνής με καλή εμφάνιση κατακτώντας ένα μετάλλιο, ενώ και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου έκαναν πειστικές εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έπειτα από μια εκπληκτική εμφάνιση.

Στην 5η θέση έμειναν Δήμητρα Μπλέτσα και Δήμητρα Τριανταφυλλίδου σε αγώνες για γερά νεύρα. Στα προημιτελικά της διοργάνωσης ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες και έμειναν ένα βήμα πριν τα μετάλλια.

Στην 5η θέση και η φιναλίστ του Under21 και μέλος της Εθνικής Ομάδας Δήμητρα Γιαννακίδου, όπου έπειτα από τέσσερις συνεχές και απαιτητικούς αγώνες ηττήθηκε στα προημιτελικά.

Ο αθλητής Θωμάς Πουλιάκας, παρόλο που έκανε εμφάνιση για μετάλλιο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του,  ηττήθηκε, μένοντας νωρίς έξω από το κυνήγι των μεταλλίων.