Α2 Γυναικών: Την ακραία Αμερικανίδα Megan Vanter Meer απέκτησε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση της συνεργασίας του με την Αμερικανίδας ακραία, Μέγκαν Βάντερ Μιρ για την επόμενη σεζόν.

Στο παρελθόν η 29χρονη (γεννημένη στις 18/4/92) είχε αγωνιστεί σε ΗΠΑ, Τσεχία, Γαλλία και Αλβανία με σπουδαίες διακρίσεις. Τελευταίος σταθμός της καριέρας της είναι η φιλανδική Άρκτικ Βόλει.

Η σχετική ανακοίνωση:

👉 Σας είχαμε ενημερώσει πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που θα κάνει την διαφορά και πως σύντομα θα είχαμε νεότερα.

👉 Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την MEGAN VANTER MEER. Η Megan είναι ακραία, έρχεται από την Αμερική και θα βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Σύντομα θα ακολουθήσει και μια ανακοίνωση έκπληξη για τα αναπτυξιακά μας τμήματα. H Megan μετά την υπογραφή της συμφωνίας μας, μας έστειλε τις παρακάτω δηλώσεις.

Megan Vanter meer Meer… H 29χρονη νέα μας αθλήτρια αγωνίζεται ως ακραία και έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες..

👉 Ferris State University (USA)
👉 PVK PREROV (Τσεχία) ,
👉 Stella Calais Volley Ball ( Γαλλία) ,
👉 SK Tirana (Αλβανία)
👉 Artik Volley (Φιλανδία)

Από τον Σεπτέμβριο θα αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα της ομάδας μας και είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στις τάξεις μας μια τέτοια αθλήτρια.