Volley League: Ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Άθλο Ορεστιάδας ο 39χρονος Βαγγέλης Διαμαντίδης

Την ανανέωση συνεργασίας με τον Βαγγέλη Διαμαντίδη ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας προσθέτοντας ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο έμπειρος λίμπερο (γεννημένος στις 15/6/84) ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άθλο Ορεστιάδας και θα βρεθεί να αγωνιστεί στα σαλόνια της Volley League για 4η φορά στην πολυετή καριέρα του. Τις άλλες δύο φορές που αγωνίστηκε ήταν με την φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή, Βαγγέλη Διαμαντίδη, ενόψει της νέας σεζόν Volleyleague 2023-2024.

Ο 39χρονος (15 Ιουνίου 1984) ακραίος/λίμπερο (1.90μ), εντάχθηκε στην “οικογένεια” του Άθλου για πρώτη φορά τη σεζόν 2017-2018 και αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη και 4η συνολικά χρονιά που θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και την εμπειρία του στην φετινή προσπάθεια διάκρισης της ομάδας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διοίκηση ο Βαγγέλης Διαμαντίδης δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζεται η συνεργασία μου με την ομάδα του Άθλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και κυρίως την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση στο πρόσωπο μου. Μετά την παρθενική εμφάνιση της ομάδας μας στην Volley League και τη συμμετοχή στα play out., εύχομαι την φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς και να αποφύγουμε αυτήν την αγχωτική διαδικασία, εξασφαλίζοντας γρήγορη παραμονή και ένα πλασάρισμα, όσο πιο ψηλά γίνεται”!

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Βαγγέλη μια ακόμη αγωνιστική σεζόν κοντά μας γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες».