Γ’ Εθνική: Η πρώτη ιστορική μεταγραφή του Άρη Πετεινού είναι η επιστροφή του Μελισσόπουλου Jr. από τον Ορφέα Ξάνθης

Πίστος στα κιτρινόμαυρα θα παραμείνει και φέτος ο Νίκος Μελισσόπουλος, που μετά την φανέλα του Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης φέτος θα ξαναφορέσει μετά από 12 χρόνια αυτήν του Αρη Πετεινού.

Ο 29χρονος (γεννήθηκε στις 22/11/1993) επιθετικός άφησε τον Ορφέα μετά από μια τετραετια και το 2019 και είναι η πρώτη ιστορική μεταγραφη του Πετεινού στην Γ’ Εθνική. Ο Μελι Jr. ξεκίνησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης και του ΑΟΞ, και συνέχισε σε Αρη Πετεινού, Αστέρα Μαγικού, Νέστο Χρυσούπολης, Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης (δύο φορές). Φέτος είχε 2 τερματα στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Αρη Πετεινού: Ο Άρης Πετεινού με ικανοποίηση ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή στην Γ! Εθνική, κατηγορία στην οποία θα καταγράψουμε την παρθενική μας ιστορική συμμετοχή.
Ο Νίκος Μελισσόπουλος μετά από δώδεκα χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία παίζοντας ως βασικός όπου αγωνίστηκε.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λεύκης και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στην ομάδα μας και στους Αστέρα Μαγικού, Άρη Αβάτου ενώ τα τελευταία χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στον Ορφέα Ξάνθης.
Νίκο καλώς ήρθες στην ομάδα μας !