Έστησε περίπτερο στην Πλατεία Δημοκρατίας ο ΑΟΞ για πληροφορίες με την λειτουργία και άλλα θέματα του συλλόγου

Περίπτερο στην Κεντρική Πλατεία (Δημοκρατίας) της Ξάνθης έστησε ο ΑΟΞ για πληροφορίες με την λειτουργία και άλλα θέματα του συλλόγου.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται αιτήσεις εγγραφής στις ακαδημίες του ΑΟΞ. Ο ειδικός χώρος θα λειτουργεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως της 21:00.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Από την χτεσινή ημέρα, Τρίτη 11/07/2023 και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή για τις επόμενες εβδομάδες με ώρες λειτουργίας 18:00 – 21:00 , θα λειτουργεί στην Πλατεία Δημοκρατίας ( Κεντρική Πλατεία ) ειδικός χώρος “Περίπτερο” στον οποίο οι φίλαθλοι της πόλης μας θα μπορούν να παίρνουν πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία αλλά και θέματα που απασχολούν την αγαπημένη μας ομάδα. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται αιτήσεις εγγραφής στις ακαδημίες του ΑΟΞ.

Ο ΑΟΞ ευχαριστεί τον σύλλογο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” για την παραχώρηση του καταστήματος στο γήπεδο ΑΟΞ. Η αγάπη τους για την ομάδα , οδηγός μας !

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου και για την συνεργατική διάθεση που επιδεικνύει.

Μην ξεχνάτε το τηλέφωνο 6982087755 το οποίο αποτελεί μια ακόμα μορφή επικοινωνίας για την εγγραφή των παιδιών σας στις υποδομές του συλλόγου αλλά και την δυνατότητα εγγραφής του ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα μας στο διαδίκτυο www.aoxanthi.gr .

O ΑΟΞ επιστρέφει και είναι εδώ ! Τα καλύτερα θα ακολουθήσουν με σένα πρωταγωνιστή ! Για την ομάδα και για την πόλη, που ομορφαίνουν την ζωή!».