ΕΠΣ Έβρου: Συνεχίζει να ποντάρει στα δικά του παιδιά ο Άρδας Καστανεών

Στον Άρδα θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν καταγωγή τους από τις Καστανιές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό Σπύρο Κασπρίδη (ο αριστερά στη φωτό) όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης και από την σεζόν 2008-09 βρίσκεται ανελλιπώς στο ρόστερ της ομάδας του Άρδα Καστανεών, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στα χέρια όσων προπονητών έχει συνεργαστεί.

Καθώς επίσης και οι πιτσιρικάδες 16χρονος Γιώργος Ζαφειρούδης (ο μεσαίος στη φωτό) και 15χρονος Μάριος Τσιρούδης (ο δεξιά στη φωτό) οι οποίοι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους την περσινή χρονιά.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

Ανανεώσεων συνέχεια με ακόμα ένα παιδί από το χωριό των Καστανεών! Ανακοινώνουμε την παραμονή στο ροστερ της ομάδας μας του 30χρονου επιθετικού Σπύρου Κασπαρίδη.

Ο Σπύρος, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηρακλή Σαγήνης, από την σεζόν 2008-09 βρίσκεται ανελλιπώς στο ρόστερ της ομάδας μας, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στα χέρια όσων προπονητών έχει συνεργαστεί.

Ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαρές, με υγεία πάνω απ’ολα!

Το μέλλον της ομάδας μας!

Γιώργος Ζαφειρούδης και Μάριος Τσιρούδης!

Ο Γιώργος 15 στα 16 κι ο Μάριος 14 στα 15!

Και οι 2 πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους την περσινή χρονιά.

Παιδιά από το χωριό μας και οι 2, ο Μάριος μάλιστα είναι ο μικρότερος εκ των τριών υιών του προέδρου της ομάδας μας Γιάννη “Μπάνον” Τσιρούδη!

Το μέλλον τους ανήκει!