Volley League: Ανανέωσε με τον Άθλο Ορεστιάδας ο 19χρονος ακραίος Βασίλης Μποζίδης

Ο Άθλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο ακραίο Βασίλη Μποζίδη.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 28/2/2004) ακραίος είναι ο μικρότερος γιος του πρώην αθλητή και θρύλου του ελληνικού βόλεϊ Θοδωρή Μποζίδη και αδερφός του Παναγιώτη Μποζίδη.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ακραίο Βασίλη Μποζίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας για 4η σεζόν ενισχύοντας την φετινή προσπάθεια διάκρισης στη Volleyleague 2023-2024.

Ο 19χρονος (28-2-2004) γιος του θρυλικού πασαδόρου, Θοδωρή Μποζίδη, που εντάχθηκε στην “οικογένεια” του Άθλου από τον Αύγουστο του 2020, ανοίγει το “χορό” των ανανεώσεων του συλλόγου μας με αθλητές. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Βασίλης Μποζίδης (1.91μ), με “προίκα” τις πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις από το περσινό του ντεμπούτο του στις εγχώριες κορυφαίες διοργανώσεις του αθλήματος (Volleyleague, Κύπελλο Ελλάδας, League Cup Ν. Σαμαράς), έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή την ομάδα και να δώσει προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

«Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο Άθλος αυτά τα 3 χρόνια και για αυτό πάμε για 4η συνεχόμενη σεζόν μαζί! Θα δουλέψω σκληρά με τον νέο μας προπονητή για να διεκδικήσω με την αξία μου, μία θέση στην ομάδα και να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες για την ομάδα μας» δήλωσε μετά την επίσημη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άθλο Ορεστιάδας, ο ταλαντούχος ακραίος.

Βασίλη σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική μια καλή χρόνια με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!».