Ασημένια η Ειρήνη Δρακωνάκη του Κότινου Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ

Με το ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΆμεΑ 2023 η Ειρήνη Δρακωνακη του Κότινου Αλεξανδρούπολης.

Η Εβρίτισσα, την οποία συνόδεψε η προπονήτριά της Ανίτα Χατσατριαν, ηττήθηκε στον τελικό της κατηγορίας της από την Μαρία Καϊπη (ΠΑΣΚΑ).

Το μεγάλο ετήσιο event του Πανελληνίου Πινγκ Πονγκ ΑμεΑ διήρκησε τρεις ημέρες και φιλοξενήθηκε και φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε ένα ακόμα κομμάτι της θαυμάσιας συνεργασίας της διοργανώτριας Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες με τη σταθερή αρωγό Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση περιλάμβανε περισσότερες από 60 συμμετοχές, συναρπαστικά παιχνίδια, υψηλού επιπέδου θέαμα και σηματοδότησε το φινάλε στον «μαραθώνιο» των Πανελληνίων Πρωταθλητών, που διοργάνωσε η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στα αθλήματά της από τον περασμένο Μάιο.

Τους αγώνες επισκέφτηκε την Κυριακή και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κώστας Παπαγεωργίου και τα είπε για αρκετή ώρα με την ομόλογό του από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Πολυνίκης σύλλογος αναδείχτηκε άλλη μια χρονιά ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α.), που χάρηκε 10 χρυσά μετάλλια. Οκτώ κατηγορίες έγιναν στο απλό για αθλητές όρθιους και σε αμαξίδιο και 2 στις αθλήτριες.

Το πρόγραμμα, που είχε τελικούς από την Παρασκευή 07/07, περιλάμβανε επίσης διπλά ανδρών και γυναικών, αλλά και μεικτό. Η μοναδική θρακιώτικη παρουσία ήταν αυτή της Δρακωνάκη του Κότινου.