Καλωσόρισε το νέο προπονητή Κριστιάν Τσιτιγκόι στην Ορεστιάδα ο πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης

Στην Ορεστιάδα βρέθηκε για περίπου ένα 24ωρο ο Ρουμάνος νέος τεχνικός της ομάδας, Κριστιάν Τσιτιγκόι.

Ο 45χρονος προπονητής, που είχε βρεθεί ξανά στον Έβρο πριν από 19χρόνια, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου οδικώς από τη Ρουμανία, όπου τον καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τσολακίδης, με δύο ακόμη μέλη της «οικογένειας» του συλλόγου, τους Γ. Τσακπίνη και Μπάμπη Σταματόπουλο.

Ακολούθησε η ξενάγηση του Τσιτιγκόι στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης «Νίκος Σαμαράς», από τις εγκαταστάσεις του οποίου ο νέος τεχνικός, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.

Στη συνέχεια ο Τσολακίδης παρέθεσε δείπνο στον Τσιτιγκόι σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, στη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες συζήτησαν εκτενέστερα για τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας, ενώ αντάλλαξαν και χρήσιμες απόψεις, όσον αφορά στον καλύτερο σχεδιασμό του φετινού Άθλου.

«Βρέθηκα για μια μέρα στην Ορεστιάδα, όπου είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά την πόλη και ανθρώπους της ομάδας. Παράλληλα είδα και το γήπεδο που αγωνίζεται ο Άθλος και συζητήσαμε κάποια τρέχοντα θέματα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και ανυπομονώ να “πιάσω δουλειά” με την υπόλοιπη ομάδα…» δήλωσε ορεξάτος ο Ρουμάνος προπονητής, που την Κυριακή, λίγο πριν επιστρέψει στην έδρα του, ανανέωσε το ραντεβού τους με τον Άθλο, για τις 21 Αυγούστου, επίσημη “πρώτη” της φετινής προετοιμασίας της ομάδας.