Πήρε «φωτιά» το γήπεδο του ΑΟΞ για τη συναυλία του ΛΕΞ (+photos)

Το γήπεδο του ΑΟΞ κατέκλυσαν το βράδυ της Κυριακής (02/07) χιλιάδες πολίτες προκειμένου να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συναυλία του ΛΕΞ στην Ξάνθη. 

Η συναυλία του ΛΕΞ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ, το οποίο πήρε… «φωτιά» από τα δεκάδες καπνογόνα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της live εμφάνισης του καλλιτέχνη, με το πλήθος να τον καταχειροκροτεί και να διασκεδάζει μέχρι αργά το βράδυ.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία δημιούργησε από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ουρές έξω από το γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ διοργανώθηκαν και εκδρομές από γειτονικές πόλεις με λεωφορεία να καταφτάνουν στην Ξάνθη.  

Ο αγαπητός ράπερ σε όποια πόλη πηγαίνει γεμίζει τα γήπεδα, όπως οι σχεδόν 25.000 θεατές που τον αποθέωσαν στην εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη στο γήπεδο του Πανιωνίου στις 3 Ιουλίου, και οι περίπου 30.000 που γέμισαν το Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη πέρυσι στις 21 Οκτωβρίου είναι νούμερα πρωτόγνωρα για ραπ συναυλία στην Ελλάδα.

Ο ΛΕΞ στο γήπεδο του ΑΟΞ τραγούδησε μπροστά σε χιλιάδες θεατές όλες τις γνωστές επιτυχίες του, με στίχους που ξεσηκώνουν και “αγγίζουν” περισσότερο τους νέους, ενώ δεν έλειψαν τα βεγγαλικά και οι πυρσοί απο τους πιο ένθερμους. Δείτε φωτογραφιες…