Πανελλήνιο Στίβου Κ18: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναγιώτης Κεσκινίδης του Πολυνίκη Ορεστιάδας στα 200 μέτρα παίδων!!!

Μετά το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα που ατέκτησε το Σάββατο, ο σπρίντερ του Πολυνίκη Ορεστιάδας Παναγιώτης Κεσκινίδης κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα το απόγευμα της Κυριακής, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξάγεται στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο της Πάτεας.

Ο 17χρονος Κεσκινίδης αναδείχθηκε νέος πρωταθλητής Ελλάδας στη διοργάνωση τερματίζοντας σε χρόνο 22:15. Η νίκη του ήταν αρκετά καθαρή, αφού δεύτερος τερμάτισε κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο ο επίσης 17χρονος Μιχαήλ Κολυδάς (ΑΟ Ερμής) με 22.39 και τρίτος ο 16χρονος Νίκος Αδαμόπουλος του ΝΟ Ζαχάρως-Καϊάφα με 22.42.

Οι επιδόσεις και των τριών αθλητών συνιστούν φετινά ατομικά τους ρεκόρ και αξίζει να σημειωθεί ότι σημειώθηκαν με αρνητικό άνεμο 0,6μ. Στον μικρό τελικό του αγωνίσματος των 200 μέτρων αγωνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Λαζάκης του ΑΠΟΦΚΑ Ξανθης, ο οποίος με χρόνο 23.13 (season best) κατέλαβε συνολικά την 12η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την απονομή στον Ορεστιαδίτη Παναγιώτη Κεσκινίδη και τους άλλους αθλητές του βάθρου έκανε ο θρακιώτης θρύλος των σπριντ Άγγελος Παυλακάκης, που εδώ και 24 χρόνια κατέχει ακόμα και σήμερα το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα.