Γ’ Εθνική: Στο τεχνικό επιτελείο του Ουσταμπασίδη στον Ορέστη Ορεστιάδας ο Γυμναστής Δημήτρης Μεντίζης

Την έναρξη συνεργασίας με τον 22χρονο Γυμναστή Δημήτρη Μεντίζη ανακοίνωση ο Ορέστης Ορεστιάδας, ολοκληρώνοντας το τεχνικό επιτελείο του Νίκου Ουσταμπασίδη μαζί με τους Γιάννη Αναστασιάδη και Σάκη Μήτιγκα.

Ο 22χρονος Δημήτρης Μεντίζης είναι φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει εργαστεί ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, Πανθρακικό και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του 22χρονου Δημήτρη Μεντίζη ως γυμναστής της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εργαστεί ως γυμναστής στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης (2021-2022 προετοιμασία), την σεζόν 2021-2022 στον Σπάρτακο Κομοτηνής στα τμήματα Κ10 και Κ12 και την σεζόν 2022-2023 τα τμήματα Κ14 και Κ8.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην ακαδημία της Καππαδοκίας, Πανθρακικό Κ15, Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Ο Δημήτρης θα ολοκληρώσει το ήδη υπάρχον επιτελείο του νέου μας προπονητή Νίκου Ουσταμπασίδη που αποτελείται από τους Γιάννη Αναστασιάδη και Σάκη Μήτιγκα.

Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σου!!».