Γ’ Εθνική: Παραμένει ο αρχηγός Παύλος Σταματόπουλος στον Ορέστη Ορεστιάδας

Στην Γ΄Εθνική με την φανέλα του Ορέστη Ορεστιάδας θα αγωνίζεται ο έμπειρος αρχηγός του Παύλος Σταματόπουλος που συμφώνησε με την διοίκηση των Εβριτών.

Ο 31χρονος σε λίγες ημέρες «Σταμ» (γεννημένος στις 30/6/92) ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες Θουρίου συνέχισε στον Ορφέα Σοφικού απ’ όπου έκανε και το μεγάλο βήμα για τον Πανθρακικό. Συνέχισε στον Ορφέα Ελευθερούπολης αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική, στην Καβάλα (Γ’ Εθνική), στην Δόξα Δράμας (Β’ Εθνική) και επέστρεψε στον Έβρο για τους Ορφέα Σοφικού, ΑΕ Διδυμοτείχου (Γ’ Εθνική) και Ορέστη Ορεστιάδας. Πέρυσι με την ομάδα της Αστυνομίας κατεκτησε το πρωτάθλημα Βορέιου Ελλάδος.

Ο Σταματόπουλος αγωνιζόταν στις εθνικές κατηγορίες σε Πανθρακικό, Δόξα Δράμας και Καβάλα κυρίως ως δεξί μπακ ωστόσο με την επιστροφή του στον Έβρο μετατοπίστηκε στο κέντρο πετυχαίνοντας αρκετά και κρίσιμα τερματα όπως στον Βώλακα στα μπαράζ ανόδου, ενώ είχε 7 και στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Ορέστη: Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για ακόμα ένα χρόνο με τον αρχηγό μας Παύλο Σταματόπουλο.

Ο αρχηγός μας θα είναι μαζί μας για τέταρτη σεζόν καθώς δηλώνει παρόν και για την νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Λίγο μετά την συμφωνία ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην οικογένεια του Ορέστη Ορεστιάδας στην επιστροφή του στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής!! Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων μας!!

Παύλο σου ευχόμαστε να έχεις μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!