ΕΠΣ Θράκης: Μπάμ με Βιόπουλο η Αναγέννηση Παγουρίων! Τον έπεισε ο Μύστρο να επιστρέψει στα γήπεδα

Πράξη έγινε η φήμη πως ο Πέτρος Βιόπουλος επιστρέφει στα γήπεδα όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός με προυπηρεσία και στην Α’ Εθνική με την Κέρκυρα, θα αγωνίζεται στην ομάδα της Αναγέννησης Παγουρίων του φίλου του και παλιού συμπαίκτη του στον Ιασμο Γιώργου Μυστριδη και φέτος στοχεύει ψηλά και θέλει να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο «Μυστρο» έπεισε τον «Βιο» να γυρίσει στα γήπεδα αφού στα γηπεδακια που έπαιζαν μεταξυ τους ο Βιόπουλος έδειχνε σε καταπληκτική κατάσταση παρά την τριχρονη και βάλε απραξία του.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 9/7/1994) μεσοεπιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις φημισμένες τότε ακαδημίες Γκουτσίδη Ουζουνίδη στην Μεσσούνη αγωνίστηκε με την Κέρκυρα στην Α’ Εθνική και ακολούθησαν οι Έβρος Σουφλίου (Γ’ Εθνική), Δόξα Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ξανά οι Προσκυνητές (Γ’ Εθνική), ξανα ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ και ο Πανθρακικός.

Η ανακοίνωση των Παγουρίων: ΜΠΑΜ!!! ΗΧΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΈΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΆ ΒΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΎΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΈΤΡΟ ΒΙΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΓΉΠΕΔΑ. ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΌΣ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ,Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΕΎΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΕΡΣΙΝΉ ΣΕΖΟΝ