Εκλογές 2023: Υφυπουργός του Λευτέρη Αυγενάκη ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης

Δεν είναι μόνον ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που όλα δείχνουν ότι θα περιλαμβάνεται στο νέο υπουργικό σχήμα, όπως έχει μεταδώσει από το βράδυ της Κυριακής το ThrakiSportS και πλέον μεταδίδεται από ολα σχεδόν τα αθηναϊκά και μη ΜΜΕ.

Ολα δείχνουν ότι θα έχουμε και δεύτερο θρακιωτη βουλευτη στο νεο υπουργικό σχήμα, ενω δεν ειχαμε κανέναν στο προηγούμενο. Ο λόγος για τον Εβρίτη Σταυρο Κελέτση που τις τελευταλιες ώρες φημολογείται ότι έλαβε τηλεφώνημα να ράψει κοστούμι για υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Υπενθυμίζεται ότι υπουργός στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο αναλαμβανει ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οπως έχει γράψει το ThrakiSportS ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανιδης όλα δείχνουν ότι αναλαμβάνει υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για το πρώην υπουργείο Μακεδονιας – Θράκης. Νέος αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμου θα ειναι ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού να περνάει στο υπουργείο Παιδείας από το Πολιτισμού που άνηκε μέχρι σήμερα.