Aπό το 3on3 της Κομοτηνής παρουσία Μάκη Γιατρά και Αντιπροέδρου ΟΚΑΝΑ το ισχυρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Το φετινό μήνυμα ευαισθητοποίησης του ΟΚΑΝΑ «Μείνε δυνατός. Μείνε καθαρός. Μη ναρκώνεις τα όνειρά σου» με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών προβλήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 Tour 2023 που έλαβε χώρα στην Κομοτηνή το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου.

Η διοργάνωση που έλαβε χώρα από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον ΓΑΣ Κομοτηνή ολοκληρώθηκε με την απονομή τροπαίων, όπου σε μία συμβολική κίνηση και υπό το πρίσμα ότι «ο αθλητισμός ενώνει», ο Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Αθανάσιος Δημητριάδης βράβευσε τους νικητές διαφόρων κατηγοριών.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΚΑΝΑ ευχαριστεί θερμά, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής, την GNS (Greek National Challenges) και ειδικότερα τον Μάκη Γιατρά για την υποστήριξη, και τη φιλοξενία τους, ευχόμενοι καλή επιτυχία στην συνέχεια των δράσεών τους.