Κρακοβία 2023: Ενα λάθος στοίχισε στον Δουβαλίδη περιορίζοντας την επίδοσή του αλλά και τους πόντους του στην Εθνική Ομάδα

Ένα λάθος περίπου στο πέμπτο εμπόδιο στοίχισε στον Κώστα Δουβλίδη μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων του.

Ο έμπειρος Δραμινός αθλητής παρότι έφυγε πολύ καλά, περίπου στα μισά της κούρσας, χτύπησε το εμπόδιο με αποτέλεσμα να χάσει το ρυθμό του και να υποχωρήσει.

Ο αθλητής τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς του με 13.90 (0,1) σε μια επίδοση που δεν τον αντιπροσωπεύει αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

“Δυστυχώς το αγώνισμα μας τα έχει αυτά. Ένα χτύπημα στο εμπόδιο που χάλασε όλη κούρσα. Κρίμα γιατί ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορούσα να κυνηγήσω μια καλή επίδοση. Χαίρομαι που για άλλη μία φορά τρέχω με την εθνική ομάδα, ωστόσο θα ήθελα να είχα προσφέρει περισσότερους βαθμούς. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά και να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία”, είπε ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα.

Τελικά, ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα κατέλαβε την 12η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ κερδίζοντας μόλις 4 βαθμούς για την Ελλάδα από αυτό το αγωνισμα, στη μαχη που δίνει για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.