Super League 2: Προβληματισμός για την παραμονή ή μη στους πίνακες των τεσσάρων θρακιωτών διαιτητών

Την παραμονή των Ελλήνων μελών της ΚΕΔ (Μάνταλου, Σπυρόπουλου, Καρατζίκα και Λαμπαδαρίου) για ένα ακόμα χρόνο ζητεί από την ΕΠΟ ο πρόεδρος της επιτροπής Στιβ Μπένετ.

Το αίτημα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία ο Μπένετ θα κληθεί να δώσει το παρών. Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ παράλληλα με την ανανέωση των συμβάσεων ζητεί και αύξηση στις αποδοχές των Ελλήνων μελών της ΚΕΔ.

Όσον αφορά τους πίνακες διαιτητών της επομένης αγωνιστικής περιόδου η προεργασία έχει ήδη αρχίσει. Θα υπάρξουν διαιτητές που θα βγουν από τον πίνακα της Super League 1 ενώ στη Super League 2 που έχουμε σήμερα τέσσερις θρακιώτες διαιτητές, o αριθμός των διαιτητών που είναι σήμερα στον πίνακα θα μειωθεί κατά οκτώ με το επιχείρημα ότι θα μειωθούν οι ομάδες της κατηγορίας.

Από τις ΕΠΣ υπάρχουν πιέσεις για άνοδο διαιτητών τους στις επαγγλματικές κατηγορίες, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι απο τους τέσσερις θρακιώτες θα παραμείνουν στους πίνακες και αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη από τις πιο κάτω κατηγορίες.