Γενικός Αρχηγός των ακαδημιών του ΑΟΞ ο Μπάμπης Κορωνίδης

Την έναρξη συνεργασίας με τον Μπάμπη Κορωνίδη ως Γενικό Αρχηγό των ακαδημιών ανακοίνωσε ο ΑΟΞ.

Ο Μπάμπης Κορωνίδης θεωρείται «εξπέρ» στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες με μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο ακαδημιών και από το 2015 σταθερό μέλος του προπονητικού τιμ του ΑΟΞ.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει πώς γενικός αρχηγός των ακαδημιών του ΑΟΞ αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Κορωνίδης.

Με καταγωγή από την Σταυρούπολη , θεωρείται από τους εμπειρότερους στην περιοχή με πολλά χρόνια θητεία σε τοπικές ομάδες του Νομού έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Σύλλογοι όπως η γενέτειρα του Δόξα Σταυρούπολης που ήταν η πρώτη του εμπειρία στους πάγκους με την άνοδο στην Α! ΕΠΣ το 1993 να αποτελεί το εφαλτήριο για την τοποθέτηση της προσωπικής του “σφραγίδας” στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Μετέπειτα με παρουσία σε συλλόγους όπως ο Άρης Πετεινού, τέσσερα χρόνια στην Δόξα Ξάνθης (σημερινή ΑΟ Βιστωνίδα ) Δόξα Μυρωδάτου, Ορφέας Αμισσού ενώ το 2011 επιστρέφει στην Σταυρούπολη όπου πετυχαίνει δεύτερη άνοδο με την ομάδα της πατρίδας του και μάλιστα αήττητος.

Το 2007 συμμετέχει στην προσπάθεια που ξεκινάει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λεύκης όπου και παραμένει ως το 2015.

Από το 2015 και έπειτα αποτέλεσε σταθερό μέλος στο προπονητικό team των υποδομών του ΑΟΞ με μεγάλη προσφορά. Γνωρίζοντας τα αποδυτήρια και την δυναμική του οργανισμού , η διοίκηση της ομάδας μας είναι σίγουρη πώς θα μεταλαμπαδεύσει στους νεαρούς αθλητές μας το ήθος και την νοοτροπία που ιστορικά διαθέτει ο ΑΟΞ . Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».