Εκλογές 2023: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Σουφλίου ο Σταμάτης Τσιακίρης

Νέος υποψήφιος προστέθηκε επίσημα στην “μάχη” για την διεκδίκηση του Δήμου Σουφλίου καθώς την υποψηφιότητά του για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε την Παρασκευη ο Σταμάτης Τσιακίρης.

Ο Τσιακίρης που είναι ταυτισμένος με τον αθλητισμό της πόλης και ειδικά με το μπάσκετ (ήταν για χρόνια ο προπονητής, ο έφορος και γενικά ο άνθρωπος του αθλήματος στο Σουφλί) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα συνοδευόμενη από το κείμενο:

“Για τον τόπο όπου έζησαν και μεγαλούργησαν οι πρόγονοί μας, για τον τόπο όπου και εμείς αποφασίσαμε να μοχθήσουμε και να παλέψουμε επενδύοντας και δημιουργώντας οικογένειες, για τον τόπο όπου ελπίζουμε να δούμε και τα παιδιά μας να συνεχίζουν να ζουν!“

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι ο κ. Τσιακίρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και διεκδικεί πλέον ανοιχτά την θέση του Δημάρχου Σουφλίου δεν ανακοίνωσε ακόμα το όνομα του συνδυασμού του.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση καθώς προέρχεται από την παράταξη “Νέα Πορεία” του πρώην Δημάρχου Σουφλίου Ευάγγελου Πουλιλιού, ενώ μετείχε στις προηγούμενες εκλογές του 2019 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εξελέγη.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δεν αποτελεί έκπληξη καθώς φημολογούνταν για καιρό ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι γίνονται διεργασίες από πλευράς του προς αυτήν την κατεύθυνση μεταξύ άλλων και προς αναζήτηση ατόμων που θα μετέχουν στον συνδυασμό του.

Για τον τόπο όπου έζησαν και μεγαλούργησαν οι πρόγονοί μας, για τον τόπο όπου και εμείς αποφασίσαμε να μοχθήσουμε και να παλέψουμε επενδύοντας και δημιουργώντας οικογένειες, για τον τόπο όπου ελπίζουμε να δούμε και τα παιδιά μας να συνεχίζουν να ζουν!