Αποχωρεί από τον Ορφέα Ξάνθης ο Τορομανίδης; Κιτρινόμαυρες και όχι μόνο προτάσεις εντός και εκτός νομού

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Θόδωρου Τορομανίδη στον Ορφέα Ξάνθης μετά τον οριστικό υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό της Ξάνθης μετά από μια σερί επταετία στην Γ’ Εθνική.

O 30χρονος (6/5/1993) μέσος έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής εντός και εκτός Ξάνθης, αφού και και φέτος έκανε μια καταπληκτική σεζον με 8 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρά τον υποβιβασμό του Ορφεα Ξάνθης. Το αν αποχωρήσει από τον αγαπημένο του Ορφέα στον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του στις οποίες είναι και προπονητής αφού τελείωσε τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Τόρο σύμφωνα με φημολογία από την Ξάνθη είναι στις μεταγραφικές λίστες ομάδων από την Καβάλα που προσφέρουν αρκετά χρήματα και της Ξάνθης που φορούν επίσης κιτρινόμαυρα αλλά και του Πανθρακικού με τον ίδιο αν και χρόνια φοιτητής στην πόλη να μην έχει αγωνιστεί ποτέ στην Κομοτηνή, σε αντίθεση με τον Έβρο όπου φόρεσε τις φανέλες των Έβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική.

Στο παρελθόν πέρασε και από τον ΑΟΞ αρχικά τις ακαδημίες και στην συνέχεια την πρώτη ομάδα όπου αγωνίστηκε σε ένα μόλις ματς ως αλλαγή στην νίκη με 4-0 επί του Πανιωνίου στα Πηγάδια στις 12 Σεπτέβρη του 2012. Ακολούθησε ο δανεισμός του στο Σουφλί, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Ορφέας Ξάνθης, ενα εξάμηνο ο Πόρος Ηρακλείου και την τελευταία τριετία και πάλι ο Ορφέας.