Μήνυμα πρόκρισης ο Φώτης Ιωαννίδης: «Θέλουμε σαν… τρελοί να παίξουμε στους ομίλους του Champions League»

Ο Παναθηναϊκός σε μια υπέροχη εκδήλωση την Τετάρτη στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2023-24.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού την προηγούμενη σεζόν, Φώτης Ιωαννίδης, μίλησε για τη νέα συνεργασία του τριφυλλιού με την Adidas, αλλά και στους στόχους της επόμενης σεζόν. 

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φώτης Ιωαννίδης: 

Για τις νέες εμφανίσεις: «Είναι μία συνεργασία με την Adidas, η οποία με αφήνει εκστασιασμένο μπορώ να πω. Μου αρέσουν πολύ οι νέες εμφανίσεις και πιστεύω ότι οι φανέλες είναι και γούρικες και θα καταφέρουμε τη νέα σεζόν όσα θέλουμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος».

Για την κλήρωση με την Ντνίπρο: «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία εκ των Ντνίπρο και Γκενκ. Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποια προτίμηση. Έτυχε να είναι η Ντνίπρο. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω καλά αυτή την ομάδα, αλλά σίγουρα θα την αναλύσουμε και θα δούμε αρκετά παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι όταν θα τους αντιμετωπίσουμε. Όπως σας είπα δεν γνωρίζω τη δυναμική, αλλά σίγουρα είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για τα προκριματικά του Champions League. Θα δώσουμε το 1000% για να πάρουμε την πρόκριση. Αν η ομάδα είναι προσηλωμένη στο στόχο της και δουλέψει σωστά είναι στα πόδια μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να κοιτάει τίποτα λιγότερο από το να κάνει πρωταθλητισμό και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη. Θέλουμε να παίζουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια και φυσικά να διακρινόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος και των παικτών και της διοίκησης, αλλά και του κόσμου, που είναι συνεχώς δίπλα μας. Κάθε ποδοσφαιριστής θα δώσει το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το χαμένο πρωτάθλημα: «Υπάρχει πικρία σε εμάς για το γεγονός ότι δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό που έγινε πέρυσι είναι το φυσιολογικό, το να παλεύει δηλαδή ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα, αν και φυσικά μας στεναχωρεί ότι δεν το κατακτήσαμε. Πλέον βέβαια κοιτάμε μπροστά και χρονιά με χρονιά φέρνουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει να είναι με βάση το μέγεθός του.Η περσινή σεζόν είναι στο παρελθόν και το νέο πρωτάθλημα είναι ο τρόπος για να… απαντήσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Όπως έχω πει πολλές φορές. Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να γίνει σημείο αναφοράς. Με σκληρή δουλειά και όντας απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Μαζί με τον Παναθηναϊκό κάνω και εγώ βήματα μπροστά. Βασικός μου στόχος είναι να κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».