Γ’ Εθνική: Αρχή στις ανανεώσεις με τον MVP και αρχισκόρερ Χρήστο Βάσκο για τον Πανθρακικό

Την αρχή στις ανανεώσεις με το καλύτερο παίκτη και MVP της σεζόν Χρήστο Βάσκο έκανε ο Πανθρακικός που φέτος στοχεύει ψηλά με την παραμονή του Καστοριανού επιθετικού και μάλιστα τόσο νωρίς να δείχνει πως η ομάδα φέτος θα αλλάξει επίπεδο.

Ο 28χρονος επιθετικός από τον Σταυροπόταμο Καστοριάς και πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ξεκινησε από τον ΑΟ Κάστωρ και συνεχισε σε Αστραπής Μεσοποταμίας, Γράμμο Μαυροχωρίου, Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Πέντε φορές ήταν αρχισκόρερ στην ΕΠΣ Θράκης (δυο με Προσκυνητές και Ν. Σιδηροχώρι και μια με Πανθρακικό).

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον μόνιμα πρώτο σκόρερ Χρήστο Βάσκο!

Ο Βάσκος είχε ηγηθεί στην προσπάθεια επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες πριν δύο χρόνια ενώ και πέρυσι έδειξε το πλούσιο ταλέντο του βρίσκοντας στόχο στα αντίπαλα δίχτυα της Γ΄ Εθνικής 16 φορές αποτελώντας τον μόνιμο πονοκέφαλο των αντιπάλων! Αποτελεί κατά γενική ομολογία έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Θράκης!

Χρήστο σου ευχόμαστε μία ακόμα σεζόν γεμάτη όμορφες Πανθρακικές στιγμές!