Ανδρέας Μκρτσιάν: «Αν ο Άρης δεν δείξει έπαρση, δεν έχει να φοβάται καμία Αραράτ και καμία Εγνατία»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θρακιώτης ποδοσφαιριστής Αντρέας Μκρτσιάν, μιλώντας για την δυναμικότητα της Αραράτ, μια από τις πιθανές αντιπάλους του Άρη στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2017, με ξένους ποδοσφαιριστές. Είναι μια καλή ομάδα, έχει όμως κάποια συμβόλαια που τελειώνουν τώρα. Είναι φαβορί για να προκριθεί με αντίπαλο την αλβανική Εγνατία.

Φέτος δεν πήγε τόσο καλά, τις προηγούμενες χρονιές έπαιρνε το πρωτάθλημα, ενώ φέτος τερμάτισε τρίτη. Αν λοιπόν ο Άρης δεν έχει την ελληνική έπαρση, θα προκριθεί και θα το κάνει εύκολα. Οι ελληνικές ομάδες θυμούνται τα παλιά και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, χωρίς πολύ δουλειά και χωρίς προσπάθεια. Στην Ελλάδα νομίζεις ότι μόνο με την φανέλα μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Για αυτόν δεν έχουμε και ευρωπαϊκές επιτυχίες στην Ελλάδα… Για αυτό τρωγόμαστε μεταξύ μας, τσάμπα σκοτωνόμαστε.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο Άρης είναι σοβαρός και παίξει το ποδόσφαιρο δεν έχει να φοβηθεί καμιά Αραράτ και καμία Εγνατία».