Super League 2: Με την ίδια νοοτροπία και τη νέα αγωνιστική χρονιά τη Νίκη Βόλου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ειδικών συνθηκών παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και γενικότερα σε όλο το πρωτάθλημα, δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Νεάπολη.

Ο τεχνικός της Νίκης και πρώην του Πανθρακικού τόνισε πως μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα του είναι ότι έχουν μπει οι βάσεις για την επόμενη σεζόν, αφηνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στον πάγκο της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost:

«Όπως και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’, το σημερινό παιχνίδι ήταν ειδικών συνθηκών, όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, όσο και τον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουμε γιατί ήταν να παίξουμε 40 λεπτά και τελικά παίξαμε ακόμη λιγότερο. Δεν μετρήσαμε στις καθυστερήσεις ούτε το cooling break, οπότε παίξαμε γύρω στα 36 λεπτά. Για το λόγο αυτό ανεβάσαμε πιο ψηλά τα εξτρέμ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, πιέσαμε τη Λάρισα κι αυτό που κρατάω από τον σημερινό αγώνα είναι η νοοτροπία που επιδείξαμε ακόμη μία φορά, ανεξαρτήτου το ποιος παίζει. Κάποια παιδιά είχαν βγάλει εισιτήρια, κάποια άλλα είχαν προγραμματίσει κάποιες επεμβάσεις, οπότε αυτό που δείχνουμε ως ομάδα, είναι ότι όποιος και να παίζει, η νοοτροπία είναι η ίδια, προσπαθώντας να επιβληθούμε και να νικήσουμε, όπως κάναμε και στον σημερινό αγώνα»

Σε ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος από τη χρονιά, ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οι ποδοσφαιριστές είχαν μεγάλα διαστήματα με πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, μ’ ένα πολύ μεγάλο σερί νικών, μία πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή και το σημαντικότερο απ’ όλα, ότι έχουν μπει οι βάσεις για την επόμενη σεζόν». Τέλος, για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα: «Για ακόμη μία φορά ήταν εξαιρετική η παρουσία του κόσμου, δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και νιώσαμε περήφανοι. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο την επόμενη σεζόν».