Γ’ Εθνική: Στο τεχνικό επιτελείο του Γιάννη Αποστολίδη ο Στέλιος Ηλιόπουλος ως υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης

Την έναρξη συνεργασίας με τον Στέλιο Ηλιόπουλο ως υπεύθυνο Φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Ο 30χρονος Γυμναστής είναι τελειόφοιτος πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Ηλιόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο υπεύθυνου Φυσικής κατάστασης στην ανδρική ομάδα.

Ο 30χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής Στέλιος Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Για περισσότερο από μια δεκαετία αγωνιζόταν στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου και αργότερα για χρόνια και του Ορφέα Ξυλαγανής πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή και ποδοσφαιριστή, κάτι που έκανε και στο Ν. Σιδηροχώρι στην Γ’ Εθνική. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο ΑΟ Διαβολιτσίου.

Καλώς ήρθες Στέλιο στην οικογένεια του Πανθρακικού και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου!».