Κρακοβία 2023: Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Μπιτς Χάντμπολ, δυο ήττες από Γερμανία και Ολλανδία με συμμετοχή Κεπεσίδου

Δύο ήττες είχαμε την Τρίτη για την Εθνική Ομάδα Beach Handball των γυναικών, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023», σε αγωνες που διεξήχθησαν μια μερα πριν την επίσημη τελετή έναρξης.

Στο πρώτο ματς, η Eθνική γνώρισε την ήττα σαπό τη Γερμανία με 2-0, χάνοντας στο πρώτο σετ με 25-24 και στο δεύτερο με 28-17. Τους πόντους για την Ελλάδα πέτυχαν η Σεβδήλη 16, η Κερλίδη 13, η Τροχίδου 6, η Εβρίτισσα Νικολίνα Κεπεσίδου 4 και η Μαστάκα 2. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος.

Στον δεύτερο αγώνα, η Ελλάδα έχασε από την Ολλανδία με 2-0. Το πρώτο σετ το πάλεψε η Εθνική και έχασε στις λεπτομέρειες με 24-22 αλλά στο δεύτερο, η κούραση και η απογοήτευση έγειραν τη ζυγαριά στο πλευρό της Ολλανδίας με 30-14. Τους πόντους για την Ελλάδα σημείωσαν οι Κερλίδη, Μούρνου, Σεβδιλή και Τροχίδου από 8 καθώς και η Μαστάκα 4.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου η Εθνικη Ομάδα Beach Handball αντιμετωπίζει στις 10:00 (ώρα Ελλάδας) την ομάδα της Πορτογαλίας για τον τελευταίο αγώνα του ομίλου. Ανάλογα με την κατάταξη θα συνεχίσει σε αγώνα νοκ άουτ στις 15:00, για την 4άδα.