Δυσφορία για την απουσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην τελετή λήξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κ12 και Κ14

Αίσθηση (αρνητική) προκάλεσε το γεγονός ότι κατά την τελετή λήξης του 1ου Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών που διοργάνωσε στην Κομοτηνή η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ συμμετείχαν σχεδόν όλες οι ομάδες του τουρνουά στην παρέλαση που διοργανώθηκε, απουσίασε αυτή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Στην διοργάνωση έλαβαν τέσσερις ομάδες από κάθε νομό της Περιφέρειας, δύο στην κατηγορία Κ14 και δύο στην κατηγορία Κ12. Παρόλο ωστόσο που στην τελετή λήξης με τα πορτοκαλί μπλουζάκια παρήλασαν όλες οι ομάδες με τους ποδοφαιριστές τους, όταν ανακοινωθηκε από την παρουσιαστρια Φωτεινή Θάνου εκείνη του Εθνικού, δεν εμφανίστηκε κανείς. Ενω για παράδειγμα έδωσαν κανονικά το παρών ο Ποντιακός (έτερη ομάδα της Αλεξανδρούπολης) αλλά και ο Ορέστης Ορεστιάδας (που είχε πιο μακρινό ταξίδι), όπως και όλες οι ομάδες της Δράμας και της Καβάλας και φυσικά της Ξάνθης και της Ροδόπης.

Βλέποντας κανείς το πρόργαμμα πάντως, διαπιστώνει ότι όπως είχε διαμορφωθεί ο Εθνικός είχχε ρεπό το πρωί της Κυριακής, οπότε ίσως είναι φυσιολογικό οι περισσότεροι γονείς να πήραν τα παιδιά τους ήδη από το βράδυ του Σαββάτου ή έστω το πρωί της Κυριακής, παρόλο που ήταν εξασφαλισμένη και πληρωμένη από την περιφέρεια ΑΜ-Θ η διαμονή των παιδιών, η σίτιση και οι μεταφορές. Χάθηκε ωστόσο με αυτόν τον τρόπο μια ευκαιρία και για τα παιδιά του ΜΓΣ Εθνικός να συμμετάσχουν στην γιορτή της λήξης, όπου όλα τα παιδιά φορώντας ομοιόμορφα πορτοκαλί μπλουζάκια έγιναν μια μεγάλη ομάδα και γιόρτασαν αυτό που τους ενώνει: το ποδόσφαιρο!!!