ΕΠΣ Ξάνθης: Έπαθαν… υπερκούπωση στον Άρη Πετεινού! Φιέστα με τέσσερα συνολικά τρόπαια για ισάριθμες ομάδες του στην φετινή σεζόν!!!

Υπερ-κούπωση έπαθαν στον Άρη Πετεινού το απόγευμα της Δευτέρας (19/6) σε μία μοναδική μέρα για τον Σύλλογο, καθώς πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξεως της σεζόν με τις απονομές από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερις κούπες πρωταθλημάτων κατέκτησαν τα τμήματα του Άρη σε μια μέρα γιορτής και δικαίωσης για τις ομάδες του, την Διοίκηση του Φίλιππου Παραστατίδη αλλά και τον Βασίλη Τοροσίδη που για ακόμα μια φορά πήρε το αεροπλάνο από την Αθήνα και παραβρέθηκε στην γιορτή.

Η μεγάλη ομάδα σήκωσε κούπα για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης που φέτος συνδυάστηκε με την άνοδο στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Η Β’ Ομάδα υπο την καθοδηγηση και αυτή του Ανέστη Νεοφυτίδη κατέκτησε για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης, μια επιτυχία που ήρθε μόλις δύο χρόνια μετά την δημιουργία της.

Πρώτες θέσεις όμως είχαμε και για δύο τμήματα της Ακαδημίας του Άρη Πετεινού “Ευστάθιος Τοροσίδης” στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης με την Κ14 και την Κ12, που εκπροσώπησαν μάλιστα τον Νομό στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή.

Μετά τις απονομές από τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη, την Διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης και τους Γιώργο Τριάντη, Γιάννη Πατσατζή και Νουρή Χασάνογλου ακολούθησε η τελετή λήξης και οι… καθιερωμένες πανηγυρικές φωτογραφίες – σαν και αυτές που μεταφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Ξάνθη Sport, όπου μπορείτε να δείτε πολλές περισσότερες

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ