Video: Μάνταλος και Σιώπης μιλάνε από το Παρίσι στα πιτσιρίκια των 20 ομάδων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Υποδομών

Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται αυτό το τριήμερο στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ14 και Κ12 με συμμετοχή περίπου 400 παιδιών ηλικίας κάτω των 12 και κάτω των 14 ετών από όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ (τεσσάρων ομάδων από κάθε νομό).

Το βράδυ του Σαββάτου στο επίσημο δείπνο της διοργάνωσης μάλιστα, παρόντος και του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές δοκίμασαν μια μεγάλη έκπληξη αφού σε σύνδεση skype με το Παρίσι τους μίλησε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, στο τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου Παντελής Χατζημαρινάκης και ενδιαμέσως δυο από τα ινδάλματά τους που στελεχώνουν αυτήν την περίοδο την Εθνική Ομάδα: ο Κομοτηναίος Πέτρος Μάνταλος και ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ενθυμούμενοι τα δικά τους παιδικά χρόνια σε τοπικές ακαδημίες κάλεσαν τα παιδιά να δουλέψουν αρκετά, να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους αλλά και να μην παραμελούν τα μαθήματά τους ενώ φυσικά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο εν εξελίξει τουρνουά, που όλα δείχνουν ότι θα γίνει θεσμός. Τα πιτσιρίκια ξετρελάθηκαν, όπως αποκαλύπτει και το ακόλουθο βίντεο…