Super League 2: Κρίνεται μια κατηγορία στα γήπεδα Βέροιας, Καλαμαριάς και Μακεδονικού – Βγαίνει αντίπαλος των Θρακιωτών στη Γ’ Εθνική

Η αυλαία της κανονικής περιόδου για όλες ομάδες, πλην του ζευγαριού Νίκη Βόλου-ΑΕΛ που θα παίξει την Τρίτη το υπόλοιπο του αγώνα από τις 7 Απριλίου, πέφτει σήμερα στον πρώτο όμιλο Super League 2.

Στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής, θα γίνει γνωστή η 4η ομάδα που θα υποβιβαστεί, μετά τους Απόλλωνα Λάρισας, Θεσπρωτό και Ηρακλή Λάρισας. Υποψήφιοι είναι ο Μακεδονικός, ο Απόλλων Πόντου και η Βέροια, οι οποίες παίζουν με ΠΑΟΚ Β, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλή Λάρισας, αντίστοιχα.

Ο Μακεδονικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β΄και με νίκη δεν τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των αντιπάλων του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα Ποντου που με 29 βαθμούς έχει πλεονέκτημα έναντι της Βέροιας που με 28 θέλει δική της νίκη και χειρότερα αποτελέσματα για τους αντιπάλους της.

Οπως είναι γνωστο και έχει αναλύσει διεξοδικά το ThrakiSportS, όποια από τις τρεις ομάδες υποβιβαστεί τελικά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στον όμιλο της Γ’ Εθνικής όπου θα μετέχουν ο Πανθρακικός, ο Αρης Αβάτου, ο Αρης Πετεινού και ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

SUPER LEAGUE 2 – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
(Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, Ωρα 17:00)
Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής – Θεσπρωτός
Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας
Παναθηναϊκός Β – Νίκη Βόλου
Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β
Βέροια – Ηρακλής Λάρισας
ΑΕΛ – Διαγόρας
ΡΕΠΟ: Αλμωπός Αριδαίας