Volley League: Επίσημα στην Σαντορίνη η πρώην Φοίνικα και Νίκης Αλεξανδρούπολης Τζωρτζίνα Μπαχλαβά

Ο ΑΟ Θήρας συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν και την Παρασκευή (16/6) ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση της 23χρονης ακραίας Τζωρτζίνας Μπαχλαβά, η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Η Μπαχλαβά που έχει αγωνιστεί μια σεζόν και στον Φοινικα πριν πάει για τρία χρόνοα στη Νίκη, μετακομίζοντας στην Σαντορίνη ξανασυναντά την μέχρι πρότινος συμπαίκτριά της την Αλεξανδρούπολη Μαρία Καραμπάση.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του συλλόγου με τη Τζωρτζίνα Μπαχλαβά.

Με καταγωγή από την Κορινθία, αλλά γεννημένη στις 19 Αυγούστου 2000 στην Αθήνα, η 23χρονη πρώην αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης με ύψος 1,83μ. αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου Volleyleague γυναικών 2023-2024.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, που στα χρώματα του Α.Ο. Θήρας θα κάνει το ντεμπούτο της στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, αγωνίστηκε στο ΓΑΣ Χολαργού (2012-2014), Ποσειδώνα Λουτρακίου (2014-2018), Φοίνικα Αλεξανδρούπολης (2018-2019), ενώ από το 2019 μέχρι την τελευταία σεζόν έπαιξε στην συμπολίτισσά της, Νίκη Αλεξανδρούπολης, όπου για τρία χρόνια ήταν συμπαίκτρια με τη λίμπερο του Α.Ο. Θήρας, Μαρία Καραμπάση.

Μεταξύ των σημαντικότερων διακρίσεων της Μπαχλαβά, που το 2018 αναδείχθηκε κορυφαία ακραία στην Πελοποννήσου, περιλαμβάνεται η 3η θέση στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, η άνοδος στην Α2 Γυναικών (2017) και η 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα.

Εξίσου υψηλές επιδόσεις όμως η Μπαχαλαβά σημειώνει και εκτός γηπέδων, αφού καταφέρνει και συνδυάζει με εντυπωσιακό τρόπο το σχολείο με τον αθλητισμό. Το 2017 η μαθήτρια του ΓΕΛ Λουτρακίου βραβεύτηκε για την 1η θέση σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και 11η θέση πανελλαδικά (6η στη Χημεία) που κατέλαβε στο διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών, «EUSO 2017».

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένειά του την Τζωρτζίνα και της εύχεται, υγεία και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών & ομαδικών της στόχων».