Γ’ Εθνική: Επιβεβαίωσε τις συνομιλίες με Γκέκα «και άλλους δύο καταξιωμένους προπονητές» ο πρόεδρος του Πανθρακικού

Δηλωση του προέδρου του Πανθρακικού Μπάμπη Σακάρη ανήρτησε ο επίσημος λογαριασμός του συλλόγου της Κομοτηνής στο facebook με την οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για συνομιλίες με τον Φλανη Γκέκα, αλλά αποκάλυψε οτι υπάρχουν συζητήσεις και με δυο άλλους προπονητές – επιβεβαιώνοντας και σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS την Δευτέρα.

«Μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για τις εξελίξεις στην ομάδα του τοποθετήθηκε ο προεδρος του Πανθρακικού κ. Μπάμπης Σακάρης», αναφέρει στην αρχή η ανακοίνωση του Πανθρακικού που ακολούθως παραθέτει την ακόλουθη δήλωση:

“Ο προγραμματισμός της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Προτεραιότητα μας είναι η επιλογή του προπονητή. Έχουμε μιλήσει με τον κ. Γκέκα, όπως έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο αλλά και με δύο ακόμα αξιόλογους και καταρτισμένους προπονητές και το Σάββατο το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο θα αποφασίσει τον προπονητή του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.
Στη συνέχεια, κατόπιν υποδείξεων του προπονητή και του επιτελείου του, θα προχωρήσουμε στη στελέχωση του ρόστερ με προτεραιότητα στις ανανεώσεις.
Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί και ο νέος τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών μας, με στόχο τη συνέχιση της ανοδικής πορείας και της περαιτέρω αξιοποίησης του προπονητικού μας κέντρου. Η ανάπτυξη των Ακαδημιών ήταν και είναι το μεγάλο μας «στοίχημα» και η βασική μας προτεραιότητα.
Για αυτό άλλωστε και ως γνωστόν καταθέσαμε αίτηση συμμετοχής της U15 και U17 στην Super League 1″.