Θύμα… «μπούλινγκ» στα παιδικά του χρόνια δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω του διάσημου πατέρα του Μιρτσέα

Συνέντευξη στη Ρουμανία παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταστάσεις που έπρεπε να διαχειριστεί στα παιδικά του χρόνια, ως γιος του Μιρτσέα.

Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και νυν του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ένιωθε ένα είδος μπούλινγκ, μιας και ο πατέρας του ήταν γνωστός προπονητής και οι συμπεριφορές προς εκείνον στο σχολείο, αλλά και από τους φίλους του, ήταν διαφορετικές, επειδή ήταν παιδί ενός διάσημου προσώπου.

Όσα είπε σχετικά στο podcast PodGrant ο Λουτσέσκου:

«Όταν ήμουν μικρός ένιωθα ένα είδος μπούλινγκ επειδή ήμουν ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Μου το θύμιζαν συνεχώς. Ότι πήγαινα σε σχολείο λόγω του πατέρα μου και των σχέσεων του, για τις εξετάσεις που έδινα, ότι τα κορίτσια και οι φίλοι που είχαν ήταν μαζί μου, για τον ίδιο λόγο. Δεν μιλάω για το ποδόσφαιρο πια, όλα όσα έκανα, γινόντουσαν επειδή επειδή ήμουν ο γιος του Μιρτσέα. Βιώνεις μερικές απογοητεύσεις.

Πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, μιλούσα με τον γιο μου που με επισκέφθηκε και άνοιξε αυτό το θέμα λέγοντας «Πιστεύεις ότι για μένα και την Μαριλού (κόρη του Ραζβάν) είναι εύκολο να έχουμε έναν παππού και πατέρα σαν εσένα, που πετύχατε και έτσι δημιουργήσατε μια τεράστια πίεση και σε εμάς;» Οι απογοητεύσεις παρέμειναν, αλλά στο τέλος, τις ξεπέρασα και η Ράπιντ Βουκουρεστίου με βοήθησε πάρα πολύ».