Super League: Σενάρια για φλερτ Λοντίγκιν με Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα πέρα από τον Άρη

Ένα απίστευτο σενάριο κυκλοφόρησε κι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Λοντίγκιν.

Αυτό μετέφερε η εφημερίδα Sportday. «Ο Ελληνορώσος πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στους «πράσινους», αλλά άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Ο Παναθηναϊκός δεν τον αφήνει να φύγει ως ελεύθερο, ενώ ούτε ο Λοντίγκιν θα πήγαινε εύκολα σε μια ομάδα που ανέβηκε τώρα στη Super League», αναφέρει η Sportday.

Την ίδια ώρα στην Ήπειρο φούντωσαν φήμες για ενδιαφέρον και του ΠΑΣ Γιάννινα να τον επανεντάξει στο δυναμικό του. «Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Γιούρι Λοντίγκιν δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον ΠΑΣ Γιαννινα. Ο έμπειρος πορτιέρο που για ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ και υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας συμμετοχή στην εξαιρετική πορεία και των δύο ετών, θα μείνει πιθανότατα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιοβάνοβιτς να προτιμά τον Μπρινιόλι, για τη θέση του βασικού», αναφέρει το epirusgate.

«Αν και τίποτε δεν είναι επίσημο, θεωρείται σχεδόν δεδομένο, ότι ο Λοντίγκιν είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της ποδοσφαιρικής του καριέρας και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ως οργανισμός τις δυνατότητές του. Το ζήτημα βέβαια δεν είναι μόνον η διάθεση των δύο πλευρών, αλλά και το οικονομικό με τον ΠΑΣ να έχει συγκεκριμένο ταβάνι που δε μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα, τον δε Λοντίγκιν να είναι βέβαιο, ότι θα δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες με πολλά περισσότερα χρήματα. Κάπου εκεί όμως ίσως κληθεί να επιλέξει μεταξύ επιλογών που θα διατηρούν ενδεχομένως μία σχετική ανασφάλεια (βλ. Πανσερραϊκός, που ενδιαφέρεται) και μίας επιλογής που μπορεί να μην είναι η καλύτερη οικονομικά, θα του διασφαλίσει όμως ότι θα βρίσκεται σε ένα γνώριμο περιβάλλον, με οικεία πρόσωπα, στο οποίο δε θα χρειαστεί καν να προσαρμοστεί», προσθέτει το δημοσίευμα.

Ολα αυτά, ενώ εδώ και έναν μήνα κυκλοφορεί και σενάριο που θέλει τον Αρη να ενδιαφέρεται για τον Λοντίγκιν, ο οποίος φαίνεται να έχει αρκετές εγχώριες επιλογές αλλά και συμβόλαιο ενός ακόμα έτους με το τριφύλλι. Αναφορικά με το τελευταίο παντως, τα ΜΜΕ του Παναθηναϊκού καθε άλλο παρά δεδομένες θεωρούν τις τάσεις φυγής του Λοντίγκιν, όπως υποστηρίζεται στον υπολοιπο Τύπο. «Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν υπολογίζει κανονικά τον Ρώσο τερματοφύλακα και για την επόμενη σεζόν, ενώ κι ο παίκτης είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος στην ομάδα, παρ’ ότι σίγουρα θα ήθελε να παίζει περισσότερο», αναφέρει χαρακτηριστικά το olaprasina.