Ο Σταμπουλής της Δόξας Βώλακα κατέθεσε μήνυση για τον ξυλοδαρμό του στον Πετεινό – Μέχρι τα μεσάνυχτα τρέχει το αυτόφωρο

Μέχρι τα μεσάνυχτα τρέχει η προθεσμία για να μπορέσει να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου ο δράστης της καταγγελόμενης από την πλευρά της Δόξας Βώλακα επίθεσης που δέχθηκε παίκτης της στο γήπεδο του Πετεινού.

Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Δοξας Βώλακα Αντώνης Δεμερτζής, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηλίας Σταμπουλής (φωτο) ήταν εκείνος που χτυπήθηκε και ο οποίος μάλιστα μετέβη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο αλλά ακολούθως και στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθης, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνωστου.

«Εμείς ξέρουμε βέβαια ποιος τον χτύπησε, δείξαμε και φωτογραφία», ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό της Δράμας ο πρόεδρος της Δόξας Βώλακα Αντώνης Δεμερτζής, επιβεβαιώνοντας την υποβολή μήνυσης από την πλευρά του παίκτη αλλά και τις πληροφορίες που υπήρχα από το πρωί της Δευτέρας ότι ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος ως δράστης.

Για να μπορέσει να συλληφθεί βέβαια με την διαδικασία του αυτοφώρου από την αστυνομία της Ξάνθης, πρέπει ο φερόμενος ως δράστης να εντοπιστεί ως τα μεσάνυχτα καθώς βάσει της νομοθεσίας το αυτόφωρο τρέχει μέχρι και τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας από αυτήν που διαπράχθηκε το καταγγελόμενο αδίκημα.

Σε περίπτωση εντοπισμού και σύλληψης με την διαδικασία του αυτοφώρου, η συνέχεια θα δοθεί το πρωί της επόμενης μέρας στο γραφείο του εισαγγελέα. Σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης…