Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Η απάντηση των ανθρώπων του Άρη Πετεινού στις καταγγελίες της Δόξας Βώλακα για ξυλοδαρμό παίκτη της

Καταδικάζουν απερίφρατα κάθε πράξη βίας οι άνθρωποι του Αρη Πετεινού, σε σχέση με την παρατήρηση ότι ένας παίκτης της Δόξας Βώλακα εμφανίστηκε αιμόφυρτος μετά το τέλος της αναμέτρησης από χτύπημα που σύμφωνα με καταγγελίες δέχτηκε από «φίλαθλο» και εναντίον του οποίου φέρεται να έχει υποβληθεί μήνυση από τους Δραμινούς.

Ωστόσο άνθρωποι του Πετεινου απέκρουαν τις κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν από τους ανθρωπους της Δόξας Βώλακα, παρουσιάζοντας μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα σε σχέση με όσα καταγγέλθηκαν. «Από την πρώτη στιγμή οι παίκτες του Βώλακα ήταν εριστικοί και έτοιμοι να προκαλέσουν καυγά, προφανώς θέλοντας να εκνευρίσουν τους φιλάθλους μας και επιδιώκοντας κάτι τέτοιο. Ειδικά όμως αυτός που φέρεται να χτυπήθηκε, φέρεται να προκάλεσε την μοίρα του και να έβρισε τη μητέρα παριστάμενοι προσώπου, γεγονός που δημιούργησε ένταση. Γενικά οι αντίπαλοι έβριζαν μάνες και σου έδιναν την εντύπωση ότι απλα προσπαθούσαν να αποσυντονίσουν την ομάδα μας και τους παίκτες μας, παρά να παίξουν οι ίδιοι μπάλα. Από εκεί και πέρα, την επίθεση που έκαναν στον διαιτητή θα την κρίνουν οι αρμόδιες επιτροπές, ανάλογα και με όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγωνος. Οσον αφορά την δήθεν απαγόρευση καταγραφής του αγώνα με κάμερα, υπήρχε κάμερα από την δική μας πλευρά και απλά δεν επιτρέψαμε να τοποθετήσει κάμερα η πλευρά του Βώλακα, όπως δεν είχαν επιτρέψει και σε εμάς στα εκτός έδρας ματς με Νίκη Ευκαρπίας και Ορέστη Ορεστιάδας. Εμεις είμαστε μια ομάδα με ήθος και αυτό θα συνεχίσει να μας διακρίνει και στην Γ’ Εθνική, για αυτό καλό θα ήταν οι άνθρωποι του Βώλακα να μην αναζητούν αυτού του είδους τις ψεύτικες δικαιολογίες και να αναλογιστούν για ποιους λόγους εμφανίστηκαν τόσοσ κατώτερη της περίστασης την Κυριακή και δεν έκαναν σχεδόν φάση στον πιο κρίσιμο για αυτούς αγώνα».