Γ’ Εθνική: Ήρθε Κομοτηνή ο Φάνης Γκέκας, συζήτησε με τους ανθρώπους του Πανθρακικού, σχεδόν συμφώνησε αλλά ζήτησε χρόνο

Στην Κομοτηνή εθεάθη το Σαββατοκύριακο ο Φάνης Γκέκας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Μάλιστα, είχε συνάντηση με τους διοικούντες του Πανθρακικού ενώ φέρεται νε ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις στον Ροδίτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις συζητήσεις συμμετείχε και ο Γιώργος Μαραντάς, που προορίζεται για τεχνικός διευθυντής. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο πλάνο της ομάδας καθώς φέρονται να μοιράζονται κοινό όραμα.

Ο Γκέκας φέρεται να δήλωσε ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και από τις συνθηκες εργασίας που του παρουσιάστηκαν σε σχέση με την οργάνωση και την λειτουργία του συλλόγου.

Ωστόσο τα χέρια ακόμα δεν δόθηκαν ακόμα, καθώς εκκρεμεί ένα φλερτ που φέρεται να έχει ο Φάνης Γκέκας με ομάδα του εξωτερικού για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, η οποία μετέχει σε ανωτερη κατηγορία.

Ο Γκέκας φέρεται να ζήτησε προθεσμία μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να απαντήσει οριστικά με τους διοικούντες του Πανθρακικού να έχουν ήδη δημιουργήσει μια short list για πιθανές εναλλακτικές εφόσον κάτι στραβώσει.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτες οι εναλλακτικές θα παραμείνουν στο συρτάρι και μέσα στο επόμενο επταήμερο θα ανακοινωθεί η εποχή Γκέκα στον Πανθρακικό…