Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Κοσμοσυρροή στον Πετεινό για το ιστορικό ματς του Άρη με τον Βωλακα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Τα μάτια της ποδοσφαιρικής Θράκης και κυρίως της Ξάνθης είναι στραμμένα στον Πετεινό Ξάνθης όπου η τοπική ομάδα δίνει τον ιστορικότερο αγώνα της ιστορίας της στο φινάλε τον μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Οι πρωταθλητές Ξάνθης μετά την ήττα από τον Ορέστη Ορεστιάδας την προηγούμενη αγωνιστική παίζει για δυο αποτελέσματα αφού θέλει ένα βαθμό για να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική κόντρα στην Δόξα Βώλακα Δράμας που μόνο με νίκη θα πάρει αυτή το τρίτο εισιτήριο μετά τους Ορέστη Ορεστιάδας και Νίκη Ευκαρπίας. Στο γήπεδο του Πετεινού αναμένεται κοσμοσυρροή από την Ξάνθη, την Δράμα αλλά και τους γειτονικούς νομούς που θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι.

Στην Αμμουδιά η Νίκη Ευκαρπίας θέλει να επισφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο της κόντρα στον αδιάφορο Ηρακλή. Η Ευκαρπία μόνο σε ένα επιστημονικής φαντασίας σενλαριο μένει εκτός εαν χάσει με έξι γκολ από τους Σερραίους και το ματς στον Πετεινό μείνει ισόπαλο.

Τέλος στην Ελευθερούπολη με πολλά νέα προσωπα στην εντεκάδα και παιδιά από την ακαδημία ο Ορεστης Ορεστιάδας χωρίς άγχος μετά την νίκη ανόδου επί του Πετεινού θα ταξιδέψει με στόχο να διατηρήσει το αήττητο στα φετινά πρωταθλήματα κόντρα σε μια ομάδα που απογοήτευσε στα μπαράζ. Οι καβαλιώτες ήταν από τα φαβορί για την άνοδο αλλα οι ηττες απο Ευκαρπία και Πετεινό και η ισοπαλία στην πρεμιέρα από το Ν. Σιδηροχώρι τους άφησε εκτός τριάδας και για αυτό η ομάδα του Στελιου Κατρακυλάκη θέλει να κλείσει με μια νίκη την σεζόν.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ – 7η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/5, Ωρα 17:00)
Άρης Πετεινού – Δόξα Βώλακα
Ηρακλής Αμμουδιάς – Νίκη Ευκαρπίας
Ορφέας Ελευθερούπολης – Ορέστης Ορεστιάδας
ΡΕΠΟ: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου