LIVE η τελευταία αγωνιστική των μπαράζ: Πετεινός – Βώλακας, Ελευθερούπολη – Ορέστης και Αμμουδιά – Ευκαρπία

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη των αγώνων της Κυριακή για την 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής πραγματοποιείται στην Ξάνθη όπου ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Άρης Πετεινού θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας Δόξα Βώλακα θέλοντας ένα βαθμό να πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση ήττας την άνοδο παίρνουν οι Δραμινοί.

Στην Ελευθερούπολη θα ταξιδέψει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Έβρου Ορέστης Ορεστιάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητής τη ΕΠΣ Καβάλας Ορφέας Ελευθερούπολης. Οι Εβρίτες έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά συνεχίζοντας με το αήττητο σερί τους.

Στις Σέρρες ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ηρακλής Αμμουδιάς θα υποδεχτεί την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Μακεδονίας Νίκη Ευκαρπίας θέλοντας τη νίκη ώστε να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

Ρεπό έχει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις σημερινές αναμετρήσεις στις 17:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
7η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00)

Άρης Πετεινού – Δόξα Βώλακα 1-0 (90′ Εφεντη) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ορφέας Ελευθερούπολης – Ορέστης Ορεστιάδας 3-1 (32′ Μπαιρακταρ, 70′ Κυγάης, 81′ Προβατίδης – 76′ Χριστούδης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ηρακλής Αμμουδιάς – Νίκη Ευκαρπίας 1-3 (90′ Καζαντζιδης – 14′ Σουλιδης, 15′ Κωστας, 65′ πεν. Μπικιαρης) (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Ρεπό: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου