Εκλογές 2023: «Κωλοτούμπα ενόργανης» ο πρόεδρος του ΟΕΓΑ Νεκτάριος Κελεσίδης, άφησε Ζαμπούκη και στηρίζει Λαμπάκη!!!

Την στήριξή του στον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΟΕΓΑ Νεκτάριος Κελεσίδης με συνέντευξη που παραχωρησε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum FM.

Ο Κελεσίδης στο παρελθόν είχε επικρίνει τον Λαμπάκη επειδή έμεινε στις καλένδες η περίφημη εξαγγελία – υπόσχεσή του για την δημιουργία του «Σπιτιού της Γυμναστικής», που αρχικά προοριζόταν να χτιστεί στον χώρο του παλαιού κολυμβητηρίου δίπλα από το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και τον Ομιλο Αντισφαίρισης.

Ο Κελεσίδης επισήμανε την ανάγκη ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και υποστήριξε ότι το «Σπίτι της Γυμναστικής» πιστεύει ότι θα γίνει με τη νέα δημοτική αρχή υπό τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Μάλιστα ο Δημήτρης Κολιός χαρακτήρισε την κίνηση «κωλοτούμπα», χρησιμοποιώντας όρους ενόργανης γυμναστικής, καθώς ηταν στελεχος της παράταξη Ζαμπούκη στις προηγούμενες εκλογές.

Ο Κελεσίδης αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό, υποστηριξε ότι δεν είχε θέση στο ρόστερ Ζαμπούκη οπότε αναζήτησε κάτι καλύτερο, ότι συζήτησε πολύ με τον Λαμπάκη που κατάλαβε τα λάθη του, ότι έχει όραμα και θέληση αλλά και εμπειρία, ότι από τις πρώτες προτεραιότητές του θα είναι το «Σπίτι της Γυμναστικής» και ότι κατά συνέπεια αποφάσισε να συμπαραχθεί με τον Βαγγέλη Λαμπάκη που πιστεύει ότι θα κερδίσει στις εκλογές του Οκτωβρίου.