Πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική κάνοντας… «ΑΕΡΑ» μετά την Κέρκυρα και στην Ρόδο ο «συλλέκτης τίτλων» Γιώργος Κριεζής!

Το τρίποντο που χρειαζόταν πήρε στην Μυτιλήνη η ΑΕΡ Αφάντου καθώς επικράτησε με 0-1 του νταμπλούχου Λέσβου Αετού Λουτρών και πανηγύρισε την άνοδο για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική μια αγωνιστική πλην την λήξη των μπαράζ στον 8ο όμιλο.

Οι Ροδίτες σκόραραν με τον Παντελή Αθανασίου στο 59′ με τον 38χρονο πρωην αμυντικό του Πανθρακικού Διονύση Μακρυδημήτρη να έχει δοκάρι. Στην ομάδα της Ρόδου που άπαντες αφιέρωσαν την άνοδο στον πρόεδρο Τσαμπίκο Νικολή έφυγε ξαφνικά προ δυο εβδομάδων σε ηλικία 48 ετών.

Στην ομάδα ανήκουν και ο 27χρονος πρωην μεσος του Πανθρακικού Αλμπερτ Ρούσσος, ο γυμναστής Ανδρέας Σαββιδάκης που πέρασε από Παγούρια, Μισχο και Ν. Σιδηροχώρι ως φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ο Γιώργος Κριεζής που αν και άλλαξε φέτος γεωγραφικό διαμέρισμα δεν άλλαξε συνήθειες κατακτώντας μια ακόμη άνοδο και δυο ακόμα τρόπαια με την ΑΕΡΑ το Σουπερ Καπ και το πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος πρωην επιθετικός του Ορφέα Ξάνθης, ΑΟΞ, Ηρακλή Ζυγού, Νόσσεγκεμ, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κεραυνού Πέρνης, φέτος επέστρεψε στις κούπες σε έναν άλλο νομό στα Δωδεκάνησα (μετά από 16 χρόνια πήρε το πρωτάθλημα η ΑΕΡΑ), μετά το πρωτάθλημα με τον Κεραυνό Πέρνης στην Καβάλα, και το νταμπλ με την ομάδα του Θιναλιακού στην Κέρκυρα (φώτο κάτω).