Μάτια της ΠΑΕ ΑΕΚ (και) στην γυναικεία ομάδα του Σουφλίου και το πρόγραμμα της UEFA Playmakers

Το διήμερο 1-2 Ιουνίου 2023 βρέθηκε στο Σουφλί βρέθηκε ο προπονητής των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στέλιος Ορφανίδης.

Ο Στέλιος Ορφανίδης βρέθηκε στο Σουφλί ώστε να παρακολουθήσει τα τμήματα της Ακαδημία Α.Σ. Έβρος Σουφλίου, AEK FC Development Network. Βέβαια επί της ευκαιρίας δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα Uefa Playmakers Disney, το οποίο τρέχει η ομάδα του Σουφλίου, καθώς και να προπονήσει για 2η φορά το γυναικείο τμήμα.

Παρακολούθησε και συμμετείχε στην προπόνηση του προγράμματος της Uefa, εκφράζοντας στο τέλος τον θαυμασμό του για τα μικρά κοριτσάκια του προγράμματος.

Επίσης πήρε μέρος στα funny games και σε οικογενειακό δίτερμα με τα κορίτσια της ομάδας. Μετά το πέρας αυτών έδωσε στα κορίτσια τις κατάλληλες συμβουλές για τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζονται και να αντιμετωπίζουν τις κάθε δυσκολίες τόσο εντός των γηπέδων όσο και εκτός αυτών.

Τα κορίτσια με την σειρά τους για να τον ευχαριστήσουν του πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο ένα κασκόλ της ομάδας ώστε να κοσμήσει με ωραίο τρόπο το γραφείο του.

Ο ΠΟ Σουφλί 2018, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ένα υπέροχο και εξαιρετικό διήμερο είχαν τα τμήματα της γυναικείας ομάδας μας, τη 1 & 2 Ιουνίου 2023.

Αυτό το διήμερο είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε τον προπονητή των ακαδημιών της AEK FC Academy / Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ , Κο Ορφανίδη Στέλιο, ο οποίος παρόλο που ο κύριος λόγος της επίσκεψης του ήταν να παρακολουθήσει τα τμήματα της Ακαδημία Α.Σ. Έβρος Σουφλίου, AEK FC Development Network ,εκείνος θέλησε διακαώς να παρακολουθήσει το πρόγραμμα Uefa Playmakers Disney, το οποίο τρέχει η ομάδα μας, καθώς και να προπονήσει για 2η φορά το γυναικείο τμήμα μας.

Έτσι και έγινε λοιπόν. Την Πέμπτη 01-06-2023 παρακολούθησε και συμμετείχε στην προπόνηση του προγράμματος της Uefa, εκφράζοντας στο τέλος τον θαυμασμό του για τα μικρά κοριτσάκια του προγράμματος. Φυσικά τα μικρά μας κοριτσάκια ενθουσιάστηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Την Παρασκευή 02-06-2023, ο Κος Ορφανίδης προπόνησε σε συνεργασία με τον προπονητή μας, το γυναικείο τμήμα μας. Πρόσωπα γνωστά πλέον για τον ίδιο, αλλά και άγνωστα καθώς μερικές παίκτριες τον Σεπτέμβριο που είχε γίνει η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα Αττικής, είτε απουσίαζαν, είτε δεν ανήκαν τότε στην ομάδα μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε funny games και οικογενειακό δίτερμα, με την συμμετοχή και των 2 προπονητών!!!

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, χαρούμενο και οικογενειακό. Άλλωστε ο Κος Ορφανίδης και ο Κος Κυριακίδης Ηλίας, θεωρούνται οικογένεια μας, μετά από τόσα που έχουν κάνει για την ομάδα μας!

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά!

Στο τέλος της προπόνησης, η ομάδα μας έκανε δωράκι στον Κο Ορφανίδη ένα κασκόλ της ομάδας μας!

Εις το επανιδείν!! 💙🤍 ⚽️ 💛🖤