Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Η καλύτερη επίθεση κόντρα στην καλύτερη άμυνα στο θρακιώτικο ντέρμπι Ορέστη Ορεστιάδας – Αρη Πετεινού

Το θρακιώτικο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και τον Αρη Πετεινού δίνει δεδομένα το εισιτήριο της ανόδου σε όποιον κερδίσει και αφήνει αμφότερους σε αγωνία εφόσον λήξει ισόπαλο.

Η αναμέτρηση είναι λογικό να κυριαρχεί στις συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια του Βορείου Εβρου και της Ξάνθης. Μάλιστα, στην αναμέτρηση αυτήν θα κοντραριστούν ουσιαστικά η καλύτερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα του μίνι πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος Αρης Πετεινού με 9 βαθμούς στα πρώτα 4 παιχνίδι του και έχοντας κάνει ρεπό, χρειάζεται 2 βαθμούς για να είναι σίγουρος για την τριάδα, αλλά για να πετύχει το δεύτερό του εκτός έδρας τρίποντο στα μπαράζ, πρέπει να σκοράρει κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανωσεις (ακομα και στο κυπελλο λύγισε στα πέναλτι) και δεν έχει δεν έχει δεχτεί τερμα σε καμία από τις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής στα στα μπαραζ.

Βέβαια, μπορεί ο Ορέστης να έχει την καλύτερη άμυνα με μηδέν παθητικό, ωστόσο και ο Πετεινός μετα την πεντάρα της Τετάρτης επί του Ορφέα Ελευθερούπολης διαθέτει την καλύτερη επίθεση των μπαραζ με 9 τερματα. Συνεπώς στον αγωνα θα κοντραριστεί η καλυτερη αμυνα με την καλύτερη επίθεση. Μένει να φανεί ποιος θα βγει νικητής από αυτήν την κόντρα, με τον Ορέστη πάντως παρά την υποδειγματική αμυνα να μην έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την έδρα του στις προηγομενες δυο εντος έδρας αναμετρήσεις παραχωρώντας (λευκές) ισοπαλίες.